Kodeks smakosza - Horace-Napoléon Raisson, Tomasz Stróżyński [2024]

Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Historia, kulinaria, przepisy kulinarne

Awatar użytkownika
Saba
Posty: 596
Rejestracja: 01 maja 2023, 23:27
Reputacja: 401

Kodeks smakosza - Horace-Napoléon Raisson, Tomasz Stróżyński [2024]

Post autor: Saba » 23 mar 2024, 6:32

Obrazek
wielkość całości - 16,6 MB
Historia, kulinaria, przepisy kulinarne
rodzaj kompresji - RAR
zawartość uploadu - pdf, epub, azw3
data wydania - 6 marca 2024

Wydany w 1827 roku Kodeks smakosza. Kompletny podręcznik gastronomii, zawierający prawa, reguły, zastosowania i przykłady sztuki dobrego życia Horace’a Raissona to kompendium wiedzy na temat wystawnych posiłków. Po jakim daniu obowiązkowo trzeba podać nowe widelce? Czyje towarzystwo przy stole najdotkliwiej psuje zabawę? Jak zorganizować obiad z kochanką? Czy nieobecnym należy się toast? Kodeks smakosza odpowiada na najbardziej nurtujące pytania, daje praktyczne porady, oferuje gruntowną wiedzę. Dziś traktujemy go przymrużeniem oka, czytamy dla zabawy.

Kod: Zaznacz cały

https://tbit.to/vjnelo0mdd2e.html

ODPOWIEDZ