Jednorożec - Steffen Jacobsen

Thriller, kryminał, sensacja Cykl: Jensen i Sander (część 4)

Awatar użytkownika
greener
Reputacja: 193

Jednorożec - Steffen Jacobsen

Post autor: greener » 12 gru 2023, 7:57

Obrazek
"Jednorożec " to czwarta, niezależna część popularnej serii thrillerów o komisarz Lene Jensen i prywatnym detektywie Michaelu Sanderze.
format: epub
rozmiar: 1mb

Kod: Zaznacz cały

https://tiny.pl/c8661

Awatar użytkownika
greener
Reputacja: 193

Re: Jednorożec - Steffen Jacobsen

Post autor: greener » 12 gru 2023, 7:58

Jakiś czas temu poprosiłem tu o instruktaż w jaki sposób dodawać posty, praktycznie nie było odpowiedzi, ale dzięki jednej osobie udało się.
Zamieszczam informacje według swojego "widzimisię" uwzględniając czas, sens i zaśmiecanie serwera.
Bezdyskusyjnie konieczny jest tytuł i autor.
Kategoria i numer tomu w cyklu są wskazane(to wstawiam pod tytułem).
Okładka jest potrzebna, bo się przydaje przy przeglądaniu.
Format - konieczny.
Wielkość/rozmiar pliku - potrzebny, bo ktoś może mieć limitowany net.
Pozostałe informacje są wg mnie zbędne, ale dodaję jeszcze jakiś fragmentaryczny opis. Są wyspecjalizowane serwisy, które się tym zajmują.

Niedawno otrzymałem PW, w której zasugerowano mi, że moje posty nie trzymją standardów, że umieszczam za mało informacji.
Proszę więc o odzew użytkowników, czy potrzebny jest:
- rok wydania?
- kompresja? (nie dotyczy w przypadku epuba, pewnie się przydaje w plikach video?)
- obszerny opis? z jakiego serwisu?

Awatar użytkownika
Panoramix
Reputacja: 230

Post autor: Panoramix » 12 gru 2023, 10:07

- rok wydania?
"rok wydania" jak najbardziej :) ja wpisuję, tworząc nowy temat, w nawiasach przy tytule. np.: Jednorożec - Steffen Jacobsen [2023], Ale równie dobrze wystarczy w opisie, ale wtedy już pełną datę wydania np.: Data wydania: 01-01-2023
Wielu userów szuka tylko nowości i na inne nie zwraca uwagi... a wiem to po młodszej siostrze :)
-kompresja?
ja lubię wiedzieć czy mam do czynienia z rar, zip, 7z i pewnie większość też.
-obszerny opis? z jakiego serwisu?
przez moment pomyślałem, że przepisujesz opisy zamiast prostego ctrl+c i ctrl+v ... :D
opis zawsze się przyda i niekoniecznie obszerny. Serwis pierwszy z brzegu np https://lubimyczytac.pl. wklejenie opisu ze stronki to jakieś 10 sekund, a wiele osób będzie Ci wdzięczne. O zaśmiecanie serwera chyba nie musisz się martwić :)

Z szacunkiem za Twój wkład POZDRAWIAM

Eastwood
Reputacja: 1

Post autor: Eastwood » 12 gru 2023, 20:12

Przydałby się tom 3 "Góra Kłamstw" w epub do kolekcji. Jest na forum tylko jako audiobook

ODPOWIEDZ