Britney Spears - Kobieta, którą jestem [2023]

wspomnienia

Awatar użytkownika
pip9
Reputacja: 2011

Britney Spears - Kobieta, którą jestem [2023]

Post autor: pip9 » 09 lis 2023, 15:35

Obrazek
Pierwsza, wyczekiwana na całym świecie autobiografia Britney Spears.
Kobieta, którą jestem to odważna i zdumiewająco poruszająca opowieść o wolności, sławie, macierzyństwie, przetrwaniu, wierze i nadziei.
W czerwcu 2021 r. cały świat słuchał, jak Britney Spears przemawiała w sądzie. Wpływ podzielenia się swoim głosem był niezaprzeczalny i zmienił bieg jej życia oraz losów niezliczonych innych osób. Kobieta, którą jestem po raz pierwszy ujawnia niesamowitą historię Britney Spears – i siłę tkwiącą w sercu jednej z największych artystek w dziejach muzyki pop.
Napisana z niezwykłą szczerością i humorem, przełomowa książka Spears rzuca światło na nieprzemijającą siłę muzyki i miłości oraz na to, jak ważne jest móc wreszcie opowiedzieć swoją historię, na własnych warunkach.
Zdobywczyni nagrody Grammy, ikona muzyki pop. Britney Spears jest jedną z najbardziej utytułowanych i cenionych artystek w historii muzyki, z ponad 100 milionami sprzedanych płyt na całym świecie. W 2021 roku znalazła się na liście 100 najbardziej wpływowych osób magazynu Time. Album „Blackout” został dodany do biblioteki i archiwów Rock & Roll Hall of Fame w 2012 roku. Piosenkarka mieszka w Los Angeles w Kalifornii.
Format: pdf,epub,mobi,azw3
Wielkość: 10 MB
Kompresja: rar
Rok wydania: 2023
Kategoria: wspomnienia

Kod: Zaznacz cały

https://turbobit.net/kfvvga0dfrbq.html

Awatar użytkownika
biotyna11
Reputacja: 24

Re: Britney Spears - Kobieta, którą jestem [2023]

Post autor: biotyna11 » 25 lut 2024, 19:31

Britney Spears - Kobieta, którą jestem
format pdf epub mobi
kompresja rar
rozmiar 10 mb

https://katfile.com/j4vpxua3m6to/Spears_Britney_-_Kobieta,_ktora_jestem.rar.html
Katfile zalecana przeglądarka Brave
Pliki wystawiam TwójPilk - nie posiada darmowego pobierania

Awatar użytkownika
pip9
Reputacja: 2011

Britney Spears - Kobieta, którą jestem

Post autor: pip9 » 25 lut 2024, 19:44

Spoiler
Show
Obrazek
Pierwsza, wyczekiwana na całym świecie autobiografia Britney Spears.
Kobieta, którą jestem to odważna i zdumiewająco poruszająca opowieść o wolności, sławie, macierzyństwie, przetrwaniu, wierze i nadziei.
W czerwcu 2021 r. cały świat słuchał, jak Britney Spears przemawiała w sądzie. Wpływ podzielenia się swoim głosem był niezaprzeczalny i zmienił bieg jej życia oraz losów niezliczonych innych osób. Kobieta, którą jestem po raz pierwszy ujawnia niesamowitą historię Britney Spears – i siłę tkwiącą w sercu jednej z największych artystek w dziejach muzyki pop.
Napisana z niezwykłą szczerością i humorem, przełomowa książka Spears rzuca światło na nieprzemijającą siłę muzyki i miłości oraz na to, jak ważne jest móc wreszcie opowiedzieć swoją historię, na własnych warunkach.
Zdobywczyni nagrody Grammy, ikona muzyki pop. Britney Spears jest jedną z najbardziej utytułowanych i cenionych artystek w historii muzyki, z ponad 100 milionami sprzedanych płyt na całym świecie. W 2021 roku znalazła się na liście 100 najbardziej wpływowych osób magazynu Time. Album „Blackout” został dodany do biblioteki i archiwów Rock & Roll Hall of Fame w 2012 roku. Piosenkarka mieszka w Los Angeles w Kalifornii.
Format: pdf,epub,mobi,azw3
Wielkość: 10 MB
Kompresja: rar
Rok wydania: 2023
Kategoria: wspomnienia

https://katfile.com/rofzxghbcrml

ODPOWIEDZ