Denzil Sarah A. - Poznasz mnie

Kryminał

Awatar użytkownika
kriski
Reputacja: 3

Post autor: kriski » 08 kwie 2022, 15:39

Obrazek
W środku nocy z pokoju dochodzi ochrypły szept „Poznasz mnie”.

Sophie całe dnie poświęca pracy w szkole podstawowej lub opiece nad matką, która cierpi na chorobę Alzheimera i nie jest łatwo się nią zajmować. Córce pozostaje niewiele czasu dla siebie i nielicznych przyjaciół.

W dniu, w którym Sophie postanawia w końcu zrobić coś dla siebie i iść na randkę zaczynają dziać się dziwne rzeczy. W ogrodzie znajduje dziwny guzik.
Na szybie odcisk dłoni. Matka za swoje nowe sińce obwinia „cień”. Kto je prześladuje i dlaczego? I jeszcze ten głos…

Aby odkryć, kto je dręczy, Sophie musi wejrzeć w przeszłość, choć może nie spodobać jej się to, co tam znajdzie.

Trzymający w napięciu thriller psychologiczny autorki bestsellera „Milczące dziecko”
Rozmiar: 706 MB
Czas: 6h 44m
Format: mp3
Bitrate: 246 kbps zmienne
Kategoria: Kryminał
Autor: Sarah A. Denzil
Czyta: Donata Cieślik

Kod: Zaznacz cały

https://rg.to/file/4ffb68d3baf6bfac2d7745fc6d896de6/Denzil.Sarah.A.-..-Poznasz.mnie.rar.html

Awatar użytkownika
pip9
Reputacja: 1961

Re: Denzil Sarah A. - Poznasz mnie

Post autor: pip9 » 09 kwie 2022, 7:50

Sarah A. Denzil - Poznasz mnie
Spoiler
Show
Obrazek
W środku nocy z pokoju dochodzi ochrypły szept „Poznasz mnie”.
Sophie całe dnie poświęca pracy w szkole podstawowej lub opiece nad matką, która cierpi na chorobę Alzheimera i nie jest łatwo się nią zajmować. Córce pozostaje niewiele czasu dla siebie i nielicznych przyjaciół.
W dniu, w którym Sophie postanawia w końcu zrobić coś dla siebie i iść na randkę zaczynają dziać się dziwne rzeczy. W ogrodzie znajduje dziwny guzik. Na szybie odcisk dłoni. Matka za swoje nowe sińce obwinia „cień”. Kto je prześladuje i dlaczego? I jeszcze ten głos…
Aby odkryć, kto je dręczy, Sophie musi wejrzeć w przeszłość, choć może nie spodobać jej się to, co tam znajdzie.
Trzymający w napięciu thriller psychologiczny autorki bestsellera „Milczące dziecko”
Format: mp3
Wielkość: 556MB
Czas: 6h 44min
Bitrate: 192kbps
Czyta: Donata Cieślik
Kategoria: kryminał, sensacja, thriller
Kompresja: rar
Rok wydania: 2022
Język: polski

Kod: Zaznacz cały

https://ddownload.com/c0rbvgbg0as5

ODPOWIEDZ