
Polish | 168 pages | PDF | 45 MB | Kurs, poradnik
”Czarna jak diabeł, gorąca jak piekło, czysta jak anioł, słodka jak miłość” - tak trafnie opisał kawę Charles Marice de Talleyrand. Mała czarna towarzyszy nam w pracy, spotkań towarzyskich, chwil relaksu. Jednym słowem jest wszechobecna.
Na całym świecie, a w Polsce szczególnie, rośnie liczba miłośników kawy i jej różnych wariacji. Nic zatem dziwnego, że na mieście przybywa kawiarni, a w domach kawiarek. Zakochaliśmy się w puszystym cappuccino i delikatnym latte. Chętnie sięgamy też po czekoladową kawę mocha, aksamitne macchiato czy rozgrzewającą kawę po irlandzku... Ale jak profesjonalnie je przygotować?
Zaparz swoją ulubioną kawę jak prawdziwy barista.
Kod: Zaznacz cały
https://TwojPlik.to/BS8YKB-HEXLGP-RU0OMC-TD946D
For Free
https://filestore.me/9d39u7n1qx5e