Dan Brown - Tajemnica tajemnic (Robert Langdon #6) [2025]
kryminał, sensacja, thriller
Re: Dan Brown - Tajemnica tajemnic (Robert Langdon #6) [2025]
[media][/media]Po co udostępniasz te same informacje, prosiłem o dobrą wersje to zero odpowiedzi, przestań się chwalić i podziel się, albo nie rób hałasu. Pozdrawiam
- szybkilester
- Reputacja: 1
Czego nie rozumiecie w wiadomości od Spectatora? Napisał wyraźnie, że prosi o kontakt przez PW wraz z podaniem adresu e-mail, bo inaczej nie jest w stanie przesłać pliku, a tu wciąż to samo pierdololo, roszczeniowo-życzeniowe posty i generalnie ręce się załamują, bo niby "miłośnicy kultury" i wielbiciele ebooków, a tak naprawdę jakaś nieogarnięta ekipa oszołomów 
Już mi się odechciało czytać tę książkę. Antymraketing sprzeczkowo-utarczkowy zadziałał. Ebook prędzej czy później i tak ujrzy światło dzienne, a teraz mogę sięgnąć po coś innego.
I o co ten hałłas?
Przypomina mi to trochę debili, co tydzień czekają pod sklepem, żeby kupić nowy model i-phona albo inne jakieś dziadostwo rozreklamowane do granic postrzegania ludzkiego.
Wersja taka, sraka i owaka... Jak już ktoś wyżej powiedział - będzie [wersja oryginalna]. A na dodatek taka sama jak wczoraj, dzisiaj i pojutrze.
A przed gościem sprzedającym swoją pracę - czapki z głów i kupę kamieni. No i wagon szkła drobnotłuczonego.
Dan Brown natomiast to taki sobie jest. Przypominam, że pierwszą część splagiatował. Amen
Przypomina mi to trochę debili, co tydzień czekają pod sklepem, żeby kupić nowy model i-phona albo inne jakieś dziadostwo rozreklamowane do granic postrzegania ludzkiego.
Wersja taka, sraka i owaka... Jak już ktoś wyżej powiedział - będzie [wersja oryginalna]. A na dodatek taka sama jak wczoraj, dzisiaj i pojutrze.
A przed gościem sprzedającym swoją pracę - czapki z głów i kupę kamieni. No i wagon szkła drobnotłuczonego.
Dan Brown natomiast to taki sobie jest. Przypominam, że pierwszą część splagiatował. Amen