Dan Brown - Tajemnica tajemnic (Robert Langdon #6) [2025]

kryminał, sensacja, thriller

maniek204
Reputacja: 0

Re: Dan Brown - Tajemnica tajemnic (Robert Langdon #6) [2025]

Post autor: maniek204 » 07 gru 2025, 20:43

[media][/media]Po co udostępniasz te same informacje, prosiłem o dobrą wersje to zero odpowiedzi, przestań się chwalić i podziel się, albo nie rób hałasu. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
szybkilester
Reputacja: 1

Post autor: szybkilester » 07 gru 2025, 20:50

Czego nie rozumiecie w wiadomości od Spectatora? Napisał wyraźnie, że prosi o kontakt przez PW wraz z podaniem adresu e-mail, bo inaczej nie jest w stanie przesłać pliku, a tu wciąż to samo pierdololo, roszczeniowo-życzeniowe posty i generalnie ręce się załamują, bo niby "miłośnicy kultury" i wielbiciele ebooków, a tak naprawdę jakaś nieogarnięta ekipa oszołomów :P

Awatar użytkownika
ebolo
Reputacja: -1

Post autor: ebolo » 07 gru 2025, 21:20

Już mi się odechciało czytać tę książkę. Antymraketing sprzeczkowo-utarczkowy zadziałał. Ebook prędzej czy później i tak ujrzy światło dzienne, a teraz mogę sięgnąć po coś innego.

Awatar użytkownika
alejandro
Reputacja: 6

Post autor: alejandro » 07 gru 2025, 22:13

I o co ten hałłas?
Przypomina mi to trochę debili, co tydzień czekają pod sklepem, żeby kupić nowy model i-phona albo inne jakieś dziadostwo rozreklamowane do granic postrzegania ludzkiego.
Wersja taka, sraka i owaka... Jak już ktoś wyżej powiedział - będzie [wersja oryginalna]. A na dodatek taka sama jak wczoraj, dzisiaj i pojutrze.
A przed gościem sprzedającym swoją pracę - czapki z głów i kupę kamieni. No i wagon szkła drobnotłuczonego.
Dan Brown natomiast to taki sobie jest. Przypominam, że pierwszą część splagiatował. Amen

ODPOWIEDZ