publicystyka i eseje, satyra
-
Blitzer
- Reputacja: 682
Krzysztof Skiba - Polska bez gaci
Wielkość: 10.xx MB
Gatunek: publicystyka i eseje, satyra
Rodzaj Kompresji: rar
Zawartość: Pdf.Epub.Azw3.Mobi
Wersja językowa: [PL]
Rok wydania: 2021
"Pięknie się czyta, lubię ten poziom humoru zakrapianego ironią i inteligentną szyderą".
"Zrobił mi pan dzień".
"Bardzo śmieszne to, co Pan pisze, ale jak tak się zastanowić to w sumie smutne".
"Panie Krzysiu! Ratuje Pan moją psychikę swoimi tekstami. Czytam Pana, żeby nie zwariować".
To typowe opinie Czytelników po zderzeniu się z felietonami Skiby. "Polska bez gaci" to wybór najlepszych felietonów gwiazdy rocka i prześmiewcy, prowokatora i happenera Krzysztofa Skiby. Niektóre z nich miały miliony wyświetleń. Skiba swoimi tekstami ratował nas i Polskę w czasach, gdy świat się zatrzymał, a rozum poszedł na spacer.
[Arbitror, 2021]
..........
-
Blitzer
- Reputacja: 682
Krzysztof Skiba - Polska bez gaci
Wielkość: 10.xx MB
Gatunek: publicystyka i eseje, satyra
Rodzaj Kompresji: rar
Zawartość: Pdf.Epub.Azw3.Mobi
Wersja językowa: [PL]
Rok wydania: 2021
"Pięknie się czyta, lubię ten poziom humoru zakrapianego ironią i inteligentną szyderą".
"Zrobił mi pan dzień".
"Bardzo śmieszne to, co Pan pisze, ale jak tak się zastanowić to w sumie smutne".
"Panie Krzysiu! Ratuje Pan moją psychikę swoimi tekstami. Czytam Pana, żeby nie zwariować".
To typowe opinie Czytelników po zderzeniu się z felietonami Skiby. "Polska bez gaci" to wybór najlepszych felietonów gwiazdy rocka i prześmiewcy, prowokatora i happenera Krzysztofa Skiby. Niektóre z nich miały miliony wyświetleń. Skiba swoimi tekstami ratował nas i Polskę w czasach, gdy świat się zatrzymał, a rozum poszedł na spacer.
[Arbitror, 2021]
..........
Kod: Zaznacz cały
https://wplik.com/f14dl2h3spvv/
https://egofiles.net/2dd8ff68bbbc2f72/